Benczédi Leventét Siménfalván, Hadnagy Ernőt pedig Farkaslakán jelöli polgármesternek az Erdélyi Magyar Szövetség.

Benczédi Levente úgy érzi, hogy önkormányzati képviselőként dolgozva csapatával elég tapasztalatot szerzett az elmúlt években ahhoz, hogy végre ő vezesse Siménfalva községet.

A sajtótájékoztatóra tíz pontból álló feladatcsomaggal érkezett, amelyeket megválasztása esetén az elkövetkező négy évben szeretne megvalósítani. Ezek között szerepel egyebek mellett haszongépek beszerzése az árvízmegelőzési munkák elvégzésére, a községi utcák rendbetétele, a több faluban már kiépített ivóvízrendszer beüzemelése, a gyümölcstermesztés és a kosárfonás támogatása, a fűtéstámogatás odaítélési rendszerének kidolgozása, valamint a kultúra és a sport felkarolása. Mindezek mellett hangsúlyt szeretne fektetni a külsős források pályázati úton történő bevonására is. Úgy gondolja, hogy rendszert teremtve tud fejleszteni a községhez tartozó tizennégy faluban.

A farkaslaki polgármesterjelölt, Hadnagy Ernő, aki eddig már építkezési vállalkozóként és korábbi helyi képviselőként is bizonyított. Éppen ezért be szeretne vonni a döntésekbe másokat is, akiket eddig „kirekesztettek,” sokszor pártszínezetük miatt. A szakemberekre támaszkodva minőségi fejlesztéseket szeretne. Mindemellett a hagyományok, a kultúra megőrzésére is kiemelt hangsúlyt szeretne fektetni.