Október folyamán a Vox Rádió stábja igazi őszi játékra hívta a hallgatókat. Tökből készült alkotásokat vártunk szerkesztőségünkben, fotózásra.
A  fotók aztán felkerültek Facebook oldalunkra és indult is a lájk-vadászat!

A játékban nem állapítottunk meg korhatárt, nem volt kikötve az sem, hogy egyének vagy csapatok jelentkezzenek, célunk az volt, hogy minél többen bekapcsolódhassanak, a játékosok vagy a játék iránt érdeklődők megismerjék Facebook oldalunkat és hogy egy igazi évszakhoz kapcsolódó tevékenységre hívjuk az érdeklődőket.
A 14 beérkezett töklámpás, dekorált termés összesen 1965 lájk-gombnyomást kapott a játék lezárásáig, hétfő reggel 9 óráig.
Két ajándékcsomag talált gazdára, az elsőt a legtöbbeknek tetsző tök nyerte, a másodikat pedig egy olyan személynek szándékoztuk adni, aki lájkolta valamelyik versenyben lévő fotót és a Vox Rádió Facebook oldalát is.

10


A Facebook-os lájkok alapján (449!) a verseny díjazottja a Minion Misi nevet viselő tök lett, melynek elkészítője sok-sok apró kéz - a Mesevár Napköziotthon Babszem Jankó középcsoportja nevezett be versenyünkre ezzel a figurával.
A csapat igazi finomságokat tartalmazó őszi kosarat nyert.
Második ajándékcsomagunk nyertese Kerestély Annamária.

 

Figyelem! Utólag is ajándékban részesül minden egyes alkotás gazdája (lájkszámtól függetlenül), hiszen a szerkesztőségben oklevél és egy apró meglepetés is várja azokat, akik barkácsoltak, alkottak és elhozták az elkészült tökfaragványaikat a Vox Rádióhoz.

Köszönjük a nyereményeket játékunk támogatóinak: Szilveszter üzletetek, Perfekt üzletek, Modulus Papírüzlet, Igazi Csíki Sör.

 

2016.10.31.