Fotópályázatot hirdet Hargita Megye Tanácsa

Hargita Megye Tanácsa fotópályázatot hirdet Legszebb téli élményeim Hargita megyében címmel, melynek beküldési határideje február 28.

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre beküldött képek Hargita megyében megörökített élményeket kell bemutassanak, amelyek egyben megyénk jellegzetességeit is hordozzák, előtérbe helyezve a téli sportolási lehetőségeket. Ha itthon töltöd a telet, vagy a megyénkbe jössz vakációzni és itt keresed a kikapcsolódási lehetőségeket, részt veszel programokon, ellátogatsz turistalátványosságokhoz, vagy csak a természetet járod és mindezt dokumentálod is, akkor küldj el nekünk legtöbb 3 képet, amely valamilyen izgalmas élményről, szép pillanatról tanúskodik, és hordozza megyénk értékeit, jellegzetességeit. A kép mellé rövid leírást és címet is mellékelj – áll a felhívásban. A beküldött anyagok megosztásra kerülnek közösségi oldalunkon és a HMT fotótárában.

A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb 3 kép megörökítője jutalomban részesül. A legtöbb kedvelést kapott alkotás különdíjban részesül.

 

2017.01.17.