Az idei tél az eddigiektől eltérően több hideg, fagyos napot tartogatott és tartogat is még a meteorológisok előrejelzései szerint.
Gondolunk mi is didergő embertársainkra, akiknek a dermesztő hidegben hiányos öltözetük sem segít a melegedésben, éppen ezért csatlakoztunk a "kabát-akcióhoz", mely idén Budapesten startolt, de a jó szokás begyűrűzött már több erdélyi városba, Kolozsvárra, Sepsiszentgyörgyre, Székelyudvarhelyre is.

1
A Vox csapata is szeretne Székelykeresztúron hasonló kezdeményezéssel, ruhagyűjtéssel segíteni mindazoknak, akiknek a meleg ruha beszerzése akadályt jelentett eddig.

Mit jelent a Szabad fogas akció?

Ha Ön rendelkezik olyan téli ruházati cikkekkel, melyekre már nincs szüksége, de használható állapotban vannak és szivesen odaadná valakinek, aki még hasznát veheti, kérjük hozza a ruhákat a Vox Rádió épületének bejáratához. Ide helyeztük el azt a fogas szerepét betöltő létrát, melyre a ruhákat aggatjuk és melyről reményeink szerint le is akasztják a kabátokat, pulóvereket, sálakat, sapkákat mindazok, akiknek szüksége van rájuk.

IMG 0183

A ruha és a hír továbbadható!

Ha Ön nincs rászolrulva a ruhákra, de ismer olyan személyt, családot, ahol jól jönne a meleg ruházat, nyugodtan vihet ismerősei számára is a felsorakoztatott textíliákból.

Kérjük olvasóinkat, a Vox Rádió hallgatóit, terjesszék a hírt, hogy minél többen értesülhessenek akciónkról és ezáltal minél több személy juthasson meleg ruhadarabokhoz a fagyos januári napokban.

Az adakozás névtelen, a ruhákat pedig kérés nélkül bárki elviheti a Vox Rádió épületének udvaráról úgy nappal mint éjjel.

Fogas Akcio

 

2017.01.19.