Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Ne hagyja magát rábeszélni olyan dolgokra, amihez egyáltalán nem fűlik a foga, mert önmaga igényei háttérbe szorítása hosszútávon egészségügyi panaszokhoz vezethet.

 

 

 

 

 

szuz

aug. 24- szept. 23.

A tűrőképessége ezen a héten meglehetősen alacsony szinten van, emiatt még a legkisebb ügyet is képes felnagyítani. Csak erős önuralommal tudja a konfliktusokat elkerülni.

 

 

 

 

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Anyagi téren váratlan bevételhez jut, amivel rendezheti a tartozásait. Ne mérgelődjön, ha nem jut ebből az összegből másra, mert legalább így egy nagy kő esik le szívéről.

 

 

 

 

 

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Az időjárást megelőzve már tavasz van szívében, ami meggondolatlan lépésekre hajlamosítja. Kerülje a könnyelmű ismeretséget, kalandot. Ugyanis túlságosan is sokat veszíthet.

 

 

 

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Hallgassa meg mások véleményét is, ne csak a saját feje után menjen. Mivel több lehetőség közül is választhat, könnyebben tud dönteni, ha tud engedni a makacsságából.

 

 

 

 

rak

jún. 22- júl. 22.

Az érzelmi életét háttérbe szorítja, mert az egyéni céljai megvalósítása iránti hajsza minden idejét és energiáját lekötik. Tanuljon múltbeli hibáiból, és ne kövesse el azokat újra.

 

 

 

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Az egyik ismerőse mindent elkövet, hogy kihozza a sodrából, de ne vegye fel a kesztyűt. Könnyen leszerelheti, ha inkább igazat ad neki. Később jobb, ha messzire elkerüli.

 

 

 

 

 

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Anyagi gondjai még nem múltak el, így kénytelen visszafogni költekezési vágyát, ha nem akarja, hogy emiatt fájjon a feje. Egy kis türelemre van szüksége és rendeződik minden.

 

 

 

 

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Rengeteg remek ötlet születik az agyában, ami megvalósításhoz társakra van szüksége. Olyan embereket szeretne maga köré szervezni, akiknek hasonló a munkabírásuk.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Tavaszi fáradtság kezdeti jelei mutatkoznak, ezért mindenképpen pihenjen többet. Igyekezzen úgy beosztani teendőit, hogy lelkiismeret furdalás nélkül legyen képes lazítani.

 

 

 

 

 

merleg

szept. 24- okt. 23.

Új ismeretsége nem úgy alakul, ahogy azt elképzeli, de ne keseredjen el, mert lehet, hogy nem is illenek egymáshoz. Jobb még az elején búcsút inteni egymásnak, mint szenvedni.

 

 

 

 

bika

márc. 21- ápr. 20.

 

Szívesen vállal többlet feladatot, és nem csak a díjazás vagy a dicséret miatt, hanem mert erős cselekvési vágy hajtja. Azonban óvakodnia kell önmaga túlhajszolásától.