Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Ha úgy érzi, hogy a szerettei túlságosan beleszólnak az életébe, az valójában a féltésükről szól. Csak meg akarják óvni önt egy esetleges csalódástól. Hallgassa meg a tanácsaikat, ha meg nem is fogadja.

szuz

aug. 24- szept. 23.

Szerdán a Merkúr az ön jegyébe lép, innentől sínen lesznek a dolgai… Jó lenne, ha ekkorra időzítené a fontos dolgokat, mert hétfőn és kedden valószínűleg sokkal nehézkesebben megy minden. Ha állást keres, ezen a héten sikerrel jár!

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

A hivatásában ne számítson eddigi pártfogói segítségére, és a barátait se nyaggassa ezzel. Ellenben, ha most tanulni kezd valamit, azzal egészen biztosan jól jár. Egy külföldi tanulmányút is hasznos lehet. A hét második felében egy titkos szerelmi viszony kezd kibontakozni…

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

A Nap, a Mars és a Hold is az Oroszlán jegyében található, ez egy kivételesen jó hét lesz az ön számára! Azt hozzák el a bolygók, amire igazán vágyik. Az azonban önön múlik, hogy valóban el is tudja „fogadni” ezt a sok örömöt – legyen nyitott, és higgye el, hogy megérdemli!

bak

dec. 23- jan. 20.

Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életében, aminek köszönhetően hamarosan pénz állhat a házhoz önöknél. Most az egyszer ne akarjon okoskodni, csak ragadja meg a kínálkozó lehetőséget! A bizalom persze elengedhetetlen, mindkét részről.

rak

jún. 22- júl. 22.

A hét első felében sok bosszúság éri, szerencsére szerdától már kárpótolják önt a csillagok. A párja kedvessége meghatja és bizakodásra készteti. Egyre jobban összecsiszolódnak, és egyre több közös érdeklődési területet fedeznek fel. Ha eddig még nem házasodtak össze, most ez a vágy is kezd realizálódni önökben!

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Erő, hit, optimizmus… - ez jellemzi a héten! Ön most a legjobb oldaláról mutatkozik be a világnak! Bármit elérhet, bárkit meghódíthat… A pénzügyek viszont nagyobb körültekintést igényelnének!

ikrek

máj. 21- jún. 21.

A csillagok csodálatossá varázsolják a következő napokat az ön számára! A munka most meghozza a gyümölcsét, azonnal láthatja az eredményeit. Most nagyon erős a kisugárzása, elhalmozzák bókokkal, és bizony többen is megpróbálnak a kegyeibe férkőzni!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Igyekezzen nem felbosszantani a főnökét, ne akarjon magának ádáz ellenséget szerezni. Pláne, ha amúgy is inog a széke, kár lenne most az igazáért harcolnia. Kicsit húzódjon a háttérbe és mutatkozzon együttműködőnek!

bika

ápr. 21- máj. 20.

Olyan ajánlatot kaphat, ami nehéz választás elé állíthatja. Talán a sorsáról, a jövőjéről kell döntenie. Ameddig tudja, halogassa, de ezen a héten valószínűleg választ várnak. A magánéletében is változások várhatóak, de ezek lassan érlelődnek – egy kicsit megváltoznak a szerepek a családjában.

merleg

szept. 24- okt. 23.

Most nem kell nagy erőfeszítéseket tennie a sikerért, ön is meglepődik azon, hogy szinte az ölébe hullanak a vágyott dolgok… Ha ön párkapcsolatban él, akkor egy harmadik felbukkanása teszi bonyolulttá az életet. Válassza a tisztességes megoldást!

bika

márc. 21- ápr. 20.

A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében, a Jupiter a Mérleg jegyében jár, ezek az ön számára kedvező bolygóállások. Nagyon aktív lesz a hét első felében, és sikerül is mozgásba hoznia a dolgokat. Végre eljöhet az anyagi sikerek ideje!