Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

A Nap szerdán belép a hivatását jelző sorsterületre. Ez nagy feladatok elé állítja önt, és örülhet is az új kihívásoknak. A Plútó a Bak jegyében áll, ez arra utal, hogy támogatókat fog találni a nehézségek idején. Talán egy barátja hathatós segítséget tud nyújtani egy kényes dolog intézésében.

szuz

aug. 24- szept. 23.

A Jupiter és a Vénusz helyzete önnek is szerencsés időszakot jelez. Megkapja, amit akar, és ne is hagyja magát lerázni, legyen egy kicsit rámenős. Makacssága kifizetődő lesz, elérheti a vágyott pozíciót. Egy rokona segítséget kér öntől, és biztosan nem lesz hálátlan az illető...

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Most megtapasztalhatja, hogy a viták lehetnek építő jellegűek is, és a következő napokban mindenképpen jobb megoldásokhoz vezetnek. A bolygók esélyt adnak önnek arra, hogy ellentéteket simítson el, és ellenfeleket békítsen ki. Fontos, hogy ne hagyja magát befolyásolni, ismerje meg alaposan a tényeket, és csakis ezek alapján nyilatkozzon!

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Most nem szabad elferdítenie vagy figyelmen kívül hagynia a tényeket: tárgyilagosan és józanul kell bánnia azzal, amije van. Ha sikerül megőriznie a higgadtságát, akkor most jó döntéseket hozhat, és ezek hosszú távon is éreztetik majd hatásukat!

bak

dec. 23- jan. 20.

A munkahelyén még mindig kitartó munkára van szükség, sajnos nehezen ér a végére az aktuális feladatainak. Ha ön még egyedülálló, feltétlenül menjen el szórakozni, mert teljesen váratlanul találkozhat a nagy szerelemmel.

rak

jún. 22- júl. 22.

Ezen a héten a Vénusz és a Jupiter segítségére biztosan számíthat, ez kiteljesítheti a szerelmi életét. Kedvesével sok közös érzés köti össze, de most néhány új élmény tovább erősíti a kapcsolatukat. Ha ön egyedülálló, akkor fokozott esélyeknek örülhet szerelmi téren.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

A hét elején a magánéletében várhatóak kisebb konfliktusok, mert könnyen kicsúszhat egy olyan szó a száján, amit később megbán. Alapvetően azonban boldog napoknak néz elébe, amikor úgy tűnik, minden az ön szája íze szerint alakul. Csütörtökön a Nap belép az ön jegyébe, és ezzel kezdetét veszi egy igazán szerencsés időszak.

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Ez egy kellemes hétnek ígérkezik, sok új lehetőséget és perspektívát ad önnek. A Nap szerdától már átlép a Nyilas jegyébe – ez egyértelműen szerencsét hoz önnek! Próbálgassa a határait, mert most túl tehet önmagán is!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

A hét első fele nyugodtnak látszik, mígnem csütörtökön felpörögnek az események, és ezzel egy időben a munkakedve is megjön. Nem lehet megállítani, amit eltervez, véghez viszi. Ha megoldható, tegye minden fontos elintéznivalóját erre a napra, mert minden jól sül el.

bika

ápr. 21- máj. 20.

A Vénusz még a Skorpió jegyében áll, ez ellenállhatatlanná teszi önt. Érezni fogja, mennyire szeretik, becsülik, sőt, többen pályáznak is a szívére... A változásokkal szemben bizalmatlanná válik, ez a karrierjében nehézségeket okozhat. Ezen a héten fontos, hogy minél rugalmasabb legyen.

merleg

szept. 24- okt. 23.

Pozitív hangulatban vág neki a hétnek, és bár néhány esemény egy kicsit lelombozhatja, hamar visszatér a lelkesedése. A Merkúr találkozik majd az Uránusszal, és pénz dolgában sok meglepetésre kerülhet sor.

bika

márc. 21- ápr. 20.

A hét elején a Nap és a Vénusz még a Skorpió jegyében jár. Ez már önmagában is szavatolja, hogy csak jó dolgok történnek önnel. Pénzügyeiben fellendülés várható. Mindezek nagyszerű kilátásokat ígérnek egy olyan hétre, amikor szerencsés fordulatokban reménykedhet.