Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29. 

Kitűnő kilátásokkal rendelkezik erre a hétre. Arra viszont figyeljen, hogy bár az adott szó értékes, ragaszkodjon az írásos szerződéshez is! Egy régóta húzódó ügy végére ér. A következő napokban az anyagiak kérdése is előtérbe kerül.

szuz

aug. 24- szept. 23.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29.

Nemcsak a hivatás területén lesz sikeres ez a hét, hanem anyagilag is új lehetőségeket kínál az élet. A Mars együtt fog állni a Plútóval, és kellemes fényszögben lesz a Jupiterrel, ettől a fellépése nagyon öntudatos lesz, és meg tudja majd valósítani az elképzeléseit. Sok mindent mozgásba tud hozni, és amit eddig nem tudott helyre rakni, most gyors tempóban el tudja igazítani.

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29. 

A szerelemben most az ön oldalán áll a szerencse. A párkapcsolatában esetleg fennálló problémákat nyíltan megbeszélheti a kedvesével, és könnyen meg tudják oldani azokat. Ha egyedül él, akkor fokozott érdeklődésre számíthat a másik nem részéről. Kedvessége egyszerűen magával ragadó, és aki felkeltette az érdeklődését, aligha tud ellenállni önnek.

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29.

A legszebb pillanatokat élheti át a jövő héten. A Vénusz az Ikrek jegyében fog járni, rengeteg pozitív visszajelzést kap majd a közvetlen közelében élő emberektől. Sokra becsülik, és csodálni fogják önt. A legjobb előfeltételekkel rendelkezik ahhoz, hogy szorosabbra fűzze meglévő kapcsolatait, és újakat is szerezzen.

bak

dec. 23- jan. 20.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29. 

Jó eséllyel kezdhetne önálló vállalkozásba. Ha továbbra is beosztottként dolgozik, a főnökei elismerését sikerül kivívnia. A társasági élet, a barátok kerülnek előtérbe a hét második felében. Egy ellenkező nemű barátjával egyre mélyebb kapcsolat alakul ki, amit a többiek már inkább mondanának szerelemnek...

rak

jún. 22- júl. 22.

Heti horoszkóp: 2018. április 23-29.

Ezen a héten nagyon gyorsan zajlanak majd az események. A Mars együtt áll a Plútóval az ön jegyével szemben, és ez óriási energiát ad önnek. Vágyai és a lehetőségek végre szinkronba kerülnek a magánéletben is.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29. 

Minden attól függ, milyen lábbal kel fel a hét elején. Ha rosszkedvű, senkivel nem tud zöld ágra vergődni, és olyan lehetőségeket szalaszt el, amiket később már bánni fog. Ha viszont derűsen kezd a dolgokhoz, még a kellemetlenségeket is könnyen megoldja.

ikrek

máj. 21- jún. 21.2-18.

Heti horoszkóp: 2018. április 23-29.

A Vénusz az Ikrek jegyébe lép, így ez a hét a szerelemről szól majd, és a viszonzás sem marad el. Ez a bolygó gondoskodni fog arról, hogy minden sikerüljön, amibe belefog. Különleges kisugárzással ruházza majd fel, és ennek hatása alól senki sem tudja kivonni magát.

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29. 

Remek formában van, a közérzete is jó, és végre tele van energiával. Ezt a hatalmas tetterőt próbálja meg kiaknázni a karrier területén, mert most jelentős előrelépést érhet el mindenben. Előre is tud dolgozni, hogy később kevesebb terhet okozzanak a mindennapok.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Heti horoszkóp: 2018. április 23-29.

Ez a hét új növekedési lehetőségeket, valamint kiutakat kínál az elhibázott döntésekből. Egy probléma végre megoldódhat, és ennek nagyon fog örülni. A Mars, a Nap és a Jupiter is segítik önt. Érdekes ajánlatok merülhetnek fel, először kételkedik, de végül jónak bizonyulnak. Ezek a kételyek hasznosak, megóvják önt attól, hogy problémákba csússzon bele.

merleg

szept. 24- okt. 23.

Heti horoszkóp 2018. április 23-29.

Izgalmas időszak következik, amikor arra sem lesz ideje, hogy végiggondolja, mi is történik, annyira magával ragadják az események. Ha már kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, a kedvese meglepetése új színt hoz az életükbe.

bika

márc. 21- ápr. 20.

Heti horoszkóp: 2018. április 23-29.

Most igazán van oka az örömre, a Vénusz belép az Ikrek jegyébe és gondoskodik arról, hogy a szórakozás és az életöröm elég helyet kapjon az életében! A hangulata napról napra jobb lesz. Mindenekelőtt a péntek látszik a legtökéletesebbnek, mert a Hold akkor a Mérleg jegyében fog állni. A többiekkel fennálló kapcsolata nagyon kellemesen alakul majd.