Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

Sajnos ezen a héten a bolygók nem sok jót kínálnak önnek, továbbra is akadályokkal kell számolnia. Újhold lesz az Oroszlán jegyében, az ön egyik egészséget jelző sorsterületén: különös figyelmet igényel a táplálkozása, ellenkező esetben gyomorpanaszok kínozhatják.

szuz

aug. 24- szept. 23.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

A Merkúr még hátráló mozgásban látható, mindez az ön gondokat jelző sorsterületére esik. Ez kicsit gyengítheti, és félreértéseket okozhat. Mindennek két oldala van, vegye ezt inkább egy új esélynek, hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, amiket már rég el kellett volna intéznie, és amelyek végső soron sikerekhez vezethetik.

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

A Nap, a Merkúr, a Mars és még a Vénusz is öntudatosságot és szellemi erőt adnak, ami a hivatásában és a magánéletében is sokat tud segíteni. Egy újrakezdés minden szempontból lehetségessé válik: lehet, hogy egy régi szerelem bukkan fel újból az életében, ahogy az is, hogy a közelmúlt szakítása mégsem lesz tartós...

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

A Nap és a Mars is kedvező fényszögben állnak az Oroszlán jegyéhez. Ezek a bolygók szerencsés véletleneket hoznak az életébe. A maga útját szeretné járni, az élet több területén is magához ragadja a kezdeményezést vagy az irányítást. Ezzel szemben a mindennapokkal, a monotóniával most nehezebben tud boldogulni. Az új dolgokat izgató kihívásnak tekintheti.

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12

A csillagok nem kedveznek önnek ezen a héten. A Szaturnusz és a Vénusz helyzete kétségeket ébreszthet önben a párja érzéseit illetően, és felerősíthet egy konfliktust a kapcsolatában. Ne hagyja eluralkodni magán ezeket a borús gondolatokat! Jobb, ha minden vitás kérdést idejében tisztáz.

rak

jún. 22- júl. 22.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

A Jupiter még mindig a legjobb fényszögben áll, és így ön ragyogóan halad előre. Több siker, több pénz - és jobb kilátásokra számíthat az egészsége szempontjából is. Könnyedén el tudja űzni a gondokat és a rossz gondolatokat, cserében vidámság és könnyedség költözik majd a szívébe. Végre ismét hangosan és szívből tud majd nevetni.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12

A Nap, a Mars és a Vénusz is kedvező fényszögben állnak a Nyilas jegyéhez. Most friss lendületet kap. A környezetében élőket lenyűgözi humorával, lendületével, optimizmusával! Sikeres lehet a szerelemben és a hivatásában is.

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

A Vénusz a Mérleg jegyébe lép, és kellemes fényszögben van az Ikrek jegyével, a Nap és a Mars is pompás fényszögben állnak. Csupa pozitív hatás éri majd, az ön esetében igazán szerencsés hét következik! Minden sikerül, amibe csak belefog. A távolabbi rokonságából érdekes hírek érkezhetnek, valamilyen módon a pénzügyeit is érintik ezek.

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

Csupa kihívásokkal teli lesz ez a hét. Három bolygó is kedvezőtlen fényszöget vet a Skorpió jegyére: a Nap, a retrográd Merkúr és a Mars. Ez kicsit el fog venni az energiájából. Túlterhelve érezheti magát, emiatt szabályos időközönként jobb, ha pihenőket tart. Kerülje a fontos döntéseket, inkább kérjen gondolkodási időt. Könnyen tévedhet...

bika

ápr. 21- máj. 20.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

Az Uránusz áll kedvezőtlen fényszögben a Bika jegyében. Mindenhol kihívásokat érzékelhet, de több lehetőséget is kap arra, hogy be tudja bizonyítani, mire képes. Fontos változtatásokat kell végrehajtania az életében, ehhez önfegyelemre van szüksége.

merleg

szept. 24- okt. 23.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

Kedden már a Vénusz a Mérleg jegyében áll, a Mars is kapcsolódik hozzá. Most a romantikához egy nagy adag szenvedély társul majd. Új színt kaphat a párkapcsolata is, most igazán egy hullámhosszon vannak, és ebben a támogató kapcsolatban ön valósággal kivirágzik.

kos

márc. 21- ápr. 20.

Heti horoszkóp: 2018. augusztus 6-12.

Ezen a héten igazán élvezheti a Vénusz áldásos hatását. Ha ön egyedülálló, most valóban találkozhat az igazi szerelemmel. Letisztulnak önben a dolgok, és már látja, mi az, amire valóban szüksége van, és mi az, ami kevésbé fontos önnek. Nyugodtan belevághat bármilyen kockázatosabb vállalkozásba is!