Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

A Nap, Merkúr és a Vénusz az ön jegyében állnak. Ez elegendő ahhoz, hogy jó hete legyen! A Holdszünetek egy kissé lefékezik, de hamar erőre kap újból. A bolygók egy csodálatos találkozást ígérnek a következő napokra!

szuz

aug. 24- szept. 23.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Munkahelyi konfliktusok nehezítik a napjait. Igyekezzen nem felbosszantani a főnökét, ne akarjon magának ádáz ellenséget szerezni. Pláne, ha amúgy is inog a széke, kár lenne most az igazáért harcolnia. Kicsit húzódjon a háttérbe!

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Spontán és temperamentumos stílussal most nem tud érvényesülni, jobb, ha a háttérbe húzódik ezen a héten. Legjobb napnak a péntek és a szombat ígérkezik, ezeket használja ki, építse a kapcsolatait, ismerkedjen, flörtöljön!

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

A két Holdszünet dacára tökéletesen el tudja végezni tervezett munkákat. Megveregetheti a saját vállát, de a többiektől is fogadhatja a dicséreteket. Ez nagy örömet szerezhet önnek! A Halak jegyében álló Nap egy kicsit elálmosítja, figyeljen rá, hogy többet pihenjen!

bak

dec. 23- jan. 20.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Ne várjon túl sokat ettől a héttől, többször is kutyaszorítóba kerülhet. Most szüksége lesz a legendás türelmére és állhatatosságára. Sok bosszúságot kell majd elviselnie, igyekezzen másokkal is foglalkozni, akkor is, ha másképpen gondolkodnak, mint ön.

rak

jún. 22- júl. 22.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Nem állnak olyan fényesen a csillagai, mint ahogyan kellene, de azért néhány tervével sikert érhet el, ha figyelembe veszi munkatársai érzékenységét, amikor előhozakodik ötleteivel. Hívja meg magához azokat az embereket, akiket jól ismer, és akikben megbízhat. Egy barátság elmélyülhet, vagy valaki, akit már régebben ismer, bizalmasává válik.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25..

Izgalmas hétre számíthat, mert az érzelmi élete kiszámíthatatlan és nagyon intenzív. Ön most könnyedén ír és beszél, de hajlamos a túlzott beszédességre. Habár nyitott mindenre, nem változtatja meg a saját véleményét, csak, ha jól átgondolta, és logikusan átelemezte a helyzetet.

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Most nem tudják önt támogatni a bolygók. A Holdszünetek felébresztik a kíváncsiságát. Hatására több dolgot is megkérdőjelez, kicsit bizalmatlan is lehet, de most igaza van, jobb is, ha tisztázza a kérdéseket!

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

A Holdszünetek csökkentik az energiáit. A siker előfeltétele, hogy eleget tudjon pihenni a héten! Ha kell, akkor alakítsa át egy kicsit a napirendjét, és bújjon korábban ágyba. Ha kialvatlan, akkor jelentősen leromlik a teljesítménye.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Ezen a héten két hosszabb Holdszünet is lesz. Sok kitartásra van szüksége, ám ön ismét bravúrosan tud majd bizonyítani. A hét közepén a Vénusz és a Neptunusz együtt fognak állni, és ez pozitívan hat a szerelmi életére. Ha ön egyedülálló, mély vágyat érezhet egy társra, és most össze is jöhet a kiszemeltjével! Energiája növekedni fog.

merleg

szept. 24- okt. 23.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Most bárkit sikerül megnyernie magának, hiszen a csillagok ellenállhatatlanná teszik! Talán ezt nem is veszi különösebben észre, csak azt, hogy most mindenki sokkal előzékenyebb önnel.

bika

márc. 21- ápr. 20.

Heti horoszkóp 2018.február 19-25.

Komoly leckét kell vennie a türelem gyakorlásából… Két hosszabb Holdszünet is látszik az égen, és ezek ismételten hátráltatni fogják önt. Szerencsére a többi bolygóállás ígér némi könnyítést, és néhány igazán szerencsés helyzet is adódhat a következő napokban.