Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

Kellemetlen vitába keveredhet, aminek kimenetele attól függ, hogy mennyire képes megőrizni hidegvérét. Ne hiúsága vezérelje, hanem célja elérésére gondoljon.

 

 

 

 

szuz

aug. 24- szept. 23.

Végre nyugodtan telnek a napjai, mert a várva várt jó hír megérkezik. Pihenje ki magát, és már ne aggodalmaskodjon, mert nincs miért. Próbálja újra élvezni az életet.

 

 

 

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

Nyugalomban és kiegyensúlyozottan telik a hete, a párjával tökéletesen megértik egymást. Igyekezzen ezt az összhangot hosszútávon megőrizni. Most csak őrá figyeljen.

 

 

 

 

 

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

Ameddig az érzelmeivel nincsen tökéletesen tisztában, addig ne szánja rá magát komoly lépésekre. Az elhamarkodott döntéseknek később biztosan meg fogja inni a levét.

 

 

 

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Anyagi téren látványos sikerre ne számítson, de nem lesz oka panaszra sem. Ha most okosan beosztja a pénzét, akkor jut is meg marad is. Ne vonjon meg magától semmit.

 

 

 

 

rak

jún. 22- júl. 22.

 

Munkája és az azzal járó feladatok foglalják le a gondolatait, így az érzelmei háttérbe szorulnak. Ne felejtkezzen el a szeretteiről, még akkor sem, ha úgy érzi, hogy ég a ház.

nyilas

nov. 23- dec. 21.

Legyen rámenősebb, ne húzódjon a háttérbe, mert akkor a céljait sohasem éri el. Ne hagyja magát sarokba szorítani, de az erőszakos fellépéssel csak árthat magának.

 

 

 

 

 

ikrek

máj. 21- jún. 21.

Próbálja meg újra átértékelni az esetet, és egy másik szemszögből látni, és ha szükséges változtatni a hozzáállásán is. Ezzel rengeteg kellemetlenségtől kíméli meg magát.

 

 

 

skorpio

okt. 24- nov. 22.

Zárja le a múltat, ne rágódjon rajta, hanem nézzen előre. Hallgasson a megérzéseire nem fog csalódni bennük. Igazi Főnixmadár, aki képes mindig újrakezdeni, megújulni.

bika

ápr. 21- máj. 20.

Óvakodjon a túlzott bőkezűségtől, mert hamar kiürül a pénztárcája. Nem szabad mindent elhinni, amit mondanak, mert csak a cél elérésének igénye hajtja ezeket az embereket.

 

 

 

 

merleg

szept. 24- okt. 23.

Azt tegye, amit a szíve diktál, de amennyiben az eszére hallgat, akkor minden marad a régibe. Egy lépést sem tesz előre, pedig a változtatás már régóta elkerülhetetlen.

 

 

 

 

bika

márc. 21- ápr. 20.

 

Az emberi kapcsolatok és a jó kommunikáció kerül előtérbe ezen a héten. Nagyon sok minden azon múlik, hogy milyen ügyesen képes megoldani a felmerülő problémákat.