Horoszkóp

halak

febr. 20- márc. 20.

A bolygók váratlan lehetőségeket hozhatnak az életébe, elsősorban a barátai révén, vagy olyan területen, amit eddig pusztán kedvtelésből, hobbiból űzött. A hét közepén az érzelmeit is felborzolhatja valaki, de bizonytalan, hogy vajon komolyabbra fordul-e a kapcsolat.

 

 

 

 

szuz

aug. 24- szept. 23.

A bolygók azt jelzik, hogy bizonyos problémák megoldásához segítséget kell kérnie. Ha egyedül lát neki ezeknek, azzal csak időt vesztene. Támaszkodjon bátran a szeretteire!

 

 

 

 

vizonto

jan. 21 - febr. 19.

A párkapcsolatban nyugodt időszakot ígérnek a bolygók. Jó kapcsolatai révén kedvezően alakulhat a karrierje, de jó irányba terelheti a magánéletét is. Ha valakit régóta szeretne meghódítani, a hét második felében bátran kezdeményezzen!

 

 

 

 

 

oroszlan

júl. 23- aug. 23.

 

 Az Újhold és a holdszünetek most akadályozhatják önt. Úgy fogja érezni, mintha száz súly fékezné, és csak nagy fáradsággal tud összehozni néhány dolgot. Az Ikrek jegyében álló planéták az ön barátaival vannak kapcsolatban. Ne hagyja elmúlni ezt a hetet anélkül, hogy velük is felvenné a kapcsolatot. Talán tisztázni kellene valamit.

 

 

bak

dec. 23- jan. 20.

Ha jól akar teljesíteni, akkor a legfontosabb, hogy ne akarjon többet elérni, mint amennyire képes, ne vállalja túl magát semmiképpen. Ha túlzásokba esik, akkor annak a biztos kudarc lehet a végeredménye.

 

 

 

rak

jún. 22- júl. 22.

Alapvetően sikeres hét elébe néz, ám a csütörtök kritikus lehet… A Vénusz kedvezőtlen fényszögben lesz a Plútóval, és ez a párkapcsolatában válságot eredményezhet. Beszéljenek át mindent alaposan!

nyilas

nov. 23- dec. 21.

A héten felgyorsulnak az események, és ha ezekkel lépést tartva azonnal reagál a kedvező lehetőségekre, akkor szakmai elgondolásait sikerre viheti. Mindenhová időben érkezzen! Egyébként nyugodt időszakra számíthat, hiszen a Merkúr már a Bika jegyében jár, és önt is megfontoltabbá teszi.

 

 

 

 

 

ikrek

máj. 21- jún. 21.

A Nap már az Ikrek jegyében jár, és a Mars segíti tolni a szekerét. Ezzel garanciát nyert arra, hogy jól érezze magát, sikeres lesz, és a többiek is elfogadják önt. Csütörtökön Újhold lesz az Ikrek jegyében. Bár ez kicsit fáradttá teszi, ám rengeteg új ötletet ad önnek.

 

skorpio

okt. 24- nov. 22.

A Merkúr szemben áll önnel a Bika jegyében, ez most a találkozások hete lesz, értékes és érdekes ismeretségeket köthet. Ez a legjobb bolygóállás ahhoz, hogy kedvesével véglegesen tisztázni tudjanak egy családi problémát. Most nemcsak közkedvelt, beszédes és nyitott lesz, de anyagi szinten is komoly előnyöket szerezhet. Használja ki ezeket a napokat.

bika

ápr. 21- máj. 20.

 

A Merkúr a Bika jegyében támogatja önt, és nagyon magabiztossá teszi. Kedvesen, és igen meggyőzően léphet fel. Főleg a tárgyalások során szerezhet jó pontokat. Most lehetősége van a vagyonszerzésre, de óvakodnia kell az impulzív vásárlásoktól és a nagyvonalú pénzkiadástól.

 

 

 

 

merleg

szept. 24- okt. 23.

Mivel vidám és barátkozó kedvében van, ragyogó alkalmak kínálkoznak arra, hogy észrevegye és értékelje mindazt a szeretetet és ragaszkodást, amely körülveszi.

 

 

 

 

bika

márc. 21- ápr. 20.

 

Olyan szenvedélyesen él át mindent ezen a héten, hogy néha még magát is meglepheti ezzel. Kapcsolata várhatóan heves, mély és csodálatos élményekben részesítheti önt. Tartózkodjon az értelmetlen féltékenykedéstől, vagy a túlzottan manipulatív, birtokló magatartástól! Újhold lesz az Ikrek jegyében, ami kicsit gyengítheti önt, ám a lendülete hamar visszatér.