Mobil: 0749 236 654
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Minden hétköznap 7 és 19 óra között:

 

07:00:00  Vox Reggeli

...hogy könnyen és vidáman induljon a reggel, és vele együtt az egész nap!
Hasznos információk, nagyszerű slágerek várják a Vox FM reggeli műsorában!

Bedő Erika

 

09:00:00 - Hírek

Naprakész helyi és országos hírek. Velünk nem maradhat le semmiről.

Simó Margit Melinda

 

09:05:00 - Vox Délelőtt

Színes, pörgős, változatos! Meghívott vendégekkel beszélgetünk 10 és 11 között, de hallgatóink figyelmébe ajánlunk érdekes eseményeket, rendezvényeket, és minket választva a legfrissebb zenei újdonságokról sem maradnak le.
Interaktív műsor ez, feldobunk egy témát, amit kibontunk, szétszedünk, megbeszélünk - Önökkel együtt! Mindezek közben pedig a legjobb zenék szólnak. Csatlakozzon Ön is hozzánk, legyen részese a Vox Délelőttnek a 88.6-on!

Vajde Lehel Koppány

 


10:00:00 - Hit-Világ

Péntekenként az unitárius egyház vallási műsorát hallhatják 10 és 11 óra között. A műsor szerkesztő-műsorvezetői: Sipos István és Mikó Ferenc tiszteletesek, akik hétről hétre meghívott vendégekkel beszélgetnek.

 

 

11:00:00 - Hírek

Naprakész helyi és országos hírek. Velünk nem maradhat le semmiről.

Simó Margit Melinda

 

11:05:00 - Vox Délelőtt

Színes, pörgős, változatos! A Vox Rádió délelőtti műsora igazi Kavalkád! Meghívott vendégekkel beszélgetünk 10 és 11 között, aztán a Kitekintőben érdekes eseményeket, rendezvényeket ajánlunk hallgatóink figyelmébe. Interaktív műsor ez, feldobunk egy témát, amit kibontunk, szétszedünk, megbeszélünk - Önökkel együtt! Mindezek közben pedig a legjobb zenék szólnak. Csatlakozzon Ön is hozzánk, legyen részese a Vox Délelőttnek a 88.6-on!

Vajda Lehel Koppány


12:00:00 - Erdély Fm - Híradó

A bizalom hangja.

 

 

12:05:00 - 13:00:00 - Koktél

A koktél hétfőtől péntekig várja a hallgatókat. Színes, hétköznapi műsor, a mindennapjainkat egészíti ki, érdekes, hasznos információkkal. Pezsditő, fiatalos témák: életmód, egészség, trend, receptek, extrém hírek, aktuális programok, fűszerezve a legújabb zenéktől a retro korszakáig, olykor visszaröpítve a 80-as 90-es évek világába. A Koktél keretén belül, a Vox konyhával is várja önöket Erika, ahol ízléses, különleges, inyenc ételeket, recepteket árul el Önöknek. Koktél behűtve, 12-től 14 óráig fogyasszák a hét minden napján.

András Bernadette

13:00:00 - Hírek

Naprakész helyi és országos hírek. Velünk nem maradhat le semmiről.

Simó Margit Melin

13:05:00 - 15:00:00 Üzenőműsor  

 Köszöntse fel ismerőseit, rokonait, barátait és kollegáit. Üzenjen az ünnepelteknek és mi megajándékozunk mindenkit egy jó kis zenével.           

András Bernadette

15:00:00 - Hírek

Naprakész helyi és országos hírek. Velünk nem maradhat le semmiről.

 

15:05:00 - 16:00:00 - Kistérségi műsor

 

                                                                                                                                                              Faluvégi Bartha Noémi

16:00:00 -18:00:00 - Desszert

A Desszert hétfőtől csütörtökig várja a hallgatókat.
Egy habos, hangos műsor, mely egyben édes és fűszeres, csípős, és enyhén szirupos. Desszert, melyben az aktuális bulvárhírek és színes, extrém furcsaságok krémesítik a délutánt. Terítéken minden, amin csámcsogni lehet, a nassolás legalkalmasabb idejében/óráiban: 16-18 között. Pörgős, ropogós, üdítő és pezsdítő zenék, a legújabb slágerek és örökzöld dalok keveréke teszi még fogyaszthatóbbá és emészthetőbbé a 2 órányi nyalánkságot. Lazaságra és remek dalokra kiéhezett hallgatóknak melegen ajánlott. Aki ízesíti a Desszertet: Noémi!

 

                                                                                                                                                                                           Faluvégi Bartha Noémi

17:00:00 - Zene

...a legjobb dalok várják hallgatóinkat!

 

 

19:00:00 - Erdély Fm - Híradó

A bizalom hangja.

 

 

 

 

Hétköznap esti műsorok:

 

Kedden 21 órától: Hallgass hazait

Szerdán 22 órától: Jazz Klub

Pénteken 21 órától: Sztárportré

 

 

Hétvége a Vox FM-en:

 

Szombaton és vasárnap is a legjobb dalok tömkelege várja a hallgatókat a Vox Rádióban, mindezek mellett pedig 9 és 12 órától hétvégi hírösszefoglalót hallhatnak a 88.6 műsorán. Szombaton 16 órától a Hallgass hazait című műsor ismétlése szól, vasárnap 10-től a Sztárportré című műsorokat is újból figyelemmel követhetik, ha velünk tartanak! Pénteken 15 órától a Top 40 Vox csendül fel a 88.6 hullámhosszon, a legfelkapottabb magyar és külföldi slágerek. Szombaton 14 órától magyar Top 40 hallható a Vox Rádióban, míg vasárnap 14 órától Dance Top 40 szórakoztatja önöket, a legsikeresebb és leggyakrabban bejátszott felvételekkel.

 

 

 Vox Fm - hallgasson ránk, válasszon minket!