Vox Rádió

hallgasson minket a 88,6-on

Tel: 0266-242-610

Mobil: 0749-236-654

E-mail: [email protected]A Vox Rádió Székelykeresztúr első és egyetlen kereskedelmi rádiója, amely 2005 őszén „született”, 2006 márciusától pedig már sugároz a nap 24 órájában Székelykeresztúron és több, mint 30 km sugarú körzetében.

Az internet elterjedésének köszönhetően egyre több online hallgatót tudhatunk magunkénak úgy belföldön az ország különböző területeiről, mint külföldön. (A kezdőoldal LISTEN LIVE gombra kattintva érhető el a 88,6 FM, de megjelenünk információkkal, érdekességekkel, aktualitásokkal a facebook közösségi oldalunkon is.) Rádiónk a környéken hangzásvilága miatt egyedinek számít.

Akik hallgatják a rádiót, azok tudják, hogy már hétfőn reggel 7 órakor köszönti a hallgatókat a műsorvezető és kezdődik a színes műsorok sorozata. A műsorkínálat tartalmaz reggeli ébresztőműsort, helyi és nagyvilági híreket, horoszkópot, helyet adva társadalmi-, gazdasági-, kulturális-, és számos – a mindennapi életünket érintő – témának is, így változatos program színesíti a szürke hétköznapokat.

Rendeztünk már nagy sikernek örvendő 3 hónapos lefutású rajz-, illetve mesepályázatot gyerekek számára, valamint nyugdíjasok részére múzeumlátogatást a Csíki Székely Múzeumba. 2008-ban lehetőségünk nyílt a helyi horgászklubbal közreműködve horgászversenyt szervezni, amit egy nyári nyereményjáték követett, ennek keretében pedig két személy Tunéziába utazhatott el. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az önkéntes és jótékonysági kampányokra is (gyűjtöttünk műanyag kupakot, hogy egy fiatal új tolószékhez juthasson, szerveztünk tanévkezdési kiadásokat enyhítő nyereményakciót stb).

A rádió leginkább új dalokkal, valamint a 2000-es évek dalaival szolgálja a hallgatóságot, mindezt fűszerezve jó néhány régebbi magyar és nemzetközi slágerrel és rétegzenével. Energikus műsorvezetőink naprakész információkkal, értékes és szórakoztató műsorokkal állnak a hallgatók rendelkezésére, sőt naponta szervezünk nyereményekkel tűzdelt játékos műsorokat, de a gasztronómia szerelmeseit is meglepjük egy-egy jól bevált recepttel.

Gondot fordítunk az igényes vállalkozók kiszolgálására, figyelmükbe ajánlva reklámozási lehetőségeinket, úgy a rádió hullámhosszán mint honlapunkon keresztül.

A hallgatóinkkal való interaktív kapcsolattartás céljából létrehoztunk egy közösségi sms-számot: 0749 23 66 55, kérdésekkel, megjegyzésekkel pedig bárki fordulhat szerkesztőségünkhöz, ha tárcsázza a 0266 242 610-es vezetékes telefonszámot.

Vox Rádió – Önökért szól! 15 éve a hallgatókért!

Tekintsen be hozzánk a Facebook közösségi portálon is:

 

 

Az audiovizuális szolgáltatók kötelesek biztosítani a közvélemény egyszerű, közvetlen és állandó hozzáférését legalább a következő adat-kategoriákhoz:

Hargita Line KFT – Vox Rádió

Törvényes képviselő: Szövérfi Jenő, ügyvezető

Társtulajdonosok: Szövérfi Jenő – 52%, Győri Balázs – 24%, Barabás Vilmos István – 24%.

Cégvezetőség:
– Szövérfi Jenő – ügyvezető
– Simó Margit Melinda – főszerkesztő, műsorfelelős
– Miklós Dalma – szerkesztő
– Faluvégi Bartha Noémi – szerkesztő
– Dáné Levente – műszaki vezető
– Sorosán Hilda Julianna – személyi asszisztens

Postai cím: 535400 – Székelykeresztúr, Szabadság tér 55 sz., Hargita megye

Honlap címe: www.voxfm.ro, elektronikus postacím: [email protected]

Tel./Fax. 0040-749236654