Vox Rádió

hallgasson minket a 88,6-on

Tel: 0266-242-610

Mobil: 0749-236-654

E-mail: office@voxfm.roA Vox Rádió Székelykeresztúr első és egyetlen kereskedelmi rádiója, amely 2005 őszén „született”, 2006 márciusától pedig már sugároz a nap 24 órájában Székelykeresztúron és több, mint 30 km sugarú körzetében.

Az internet elterjedésének köszönhetően egyre több online hallgatót tudhatunk magunkénak úgy belföldön az ország különböző területeiről, mint külföldön. (A kezdőoldal LISTEN LIVE gombra kattintva érhető el a 88,6 FM, de megjelenünk információkkal, érdekességekkel, aktualitásokkal a facebook közösségi oldalunkon is.) Rádiónk a környéken hangzásvilága miatt egyedinek számít.

Akik hallgatják a rádiót, azok tudják, hogy már hétfőn reggel 7 órakor köszönti a hallgatókat a műsorvezető és kezdődik a színes műsorok sorozata. A műsorkínálat tartalmaz reggeli ébresztőműsort, helyi és nagyvilági híreket, horoszkópot, helyet adva társadalmi-, gazdasági-, kulturális-, és számos – a mindennapi életünket érintő – témának is, így változatos program színesíti a szürke hétköznapokat.

Rendeztünk már nagy sikernek örvendő 3 hónapos lefutású rajz-, illetve mesepályázatot gyerekek számára, valamint nyugdíjasok részére múzeumlátogatást a Csíki Székely Múzeumba. 2008-ban lehetőségünk nyílt a helyi horgászklubbal közreműködve horgászversenyt szervezni, amit egy nyári nyereményjáték követett, ennek keretében pedig két személy Tunéziába utazhatott el. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az önkéntes és jótékonysági kampányokra is (gyűjtöttünk műanyag kupakot, hogy egy fiatal új tolószékhez juthasson, szerveztünk tanévkezdési kiadásokat enyhítő nyereményakciót stb).

A rádió leginkább új dalokkal, valamint a 2000-es évek dalaival szolgálja a hallgatóságot, mindezt fűszerezve jó néhány régebbi magyar és nemzetközi slágerrel és rétegzenével. Energikus műsorvezetőink naprakész információkkal, értékes és szórakoztató műsorokkal állnak a hallgatók rendelkezésére, sőt naponta szervezünk nyereményekkel tűzdelt játékos műsorokat, de a gasztronómia szerelmeseit is meglepjük egy-egy jól bevált recepttel.

Gondot fordítunk az igényes vállalkozók kiszolgálására, figyelmükbe ajánlva reklámozási lehetőségeinket, úgy a rádió hullámhosszán mint honlapunkon keresztül.

A hallgatóinkkal való interaktív kapcsolattartás céljából létrehoztunk egy közösségi sms-számot: 0749 23 66 55, kérdésekkel, megjegyzésekkel pedig bárki fordulhat szerkesztőségünkhöz, ha tárcsázza a 0266 242 610-es vezetékes telefonszámot.

Vox Rádió – Önökért szól! 17 éve a hallgatókért!

Tekintsen be hozzánk a Facebook közösségi portálon is:

 

 

Az audiovizuális szolgáltatók kötelesek biztosítani a közvélemény egyszerű, közvetlen és állandó hozzáférését legalább a következő adat-kategóriákhoz:

Hargita Line KFT – Vox Rádió

Szabadság tér 55.szám, Székelykeresztúr, Hargita Megye, Románia

C.U.I. RO528392, J19/587/1992

Törvényes képviselő: Szövérfi Jenő, ügyvezető

Társtulajdonosok: Szövérfi Jenő – 52%, Győri Balázs – 24%, Barabás Vilmos István – 24%.

Cégvezetőség:
– Szövérfi Jenő – ügyvezető
– Gábor Orsolya – szerkesztő, műsorvezető, műsorfelelős
– Farkas Kamilla – szerkesztő, műsorvezető, műsorfelelős
– Faluvégi Bartha Noémi – fõszerkesztő, műsorvezető, műsorfelelős
– Dáné Levente – műszaki vezető
– Sorosán Hilda Julianna – személyi asszisztens

Postai cím: 535400 – Székelykeresztúr, Szabadság tér 55 sz., Hargita megye

Honlap címe: www.voxfm.ro, elektronikus postacím: office@voxfm.ro

Tel./Fax. 0040-749236654

 

a) Denumirea , statutul juridic si sediul social

SC Hargita Line SRL – persoana juridica romana, constituita conform legii ca societate pe actiuni, cu sediul in Piata Libertatii nr.55, Cristuru Secuiesc, Jud. Harghita, Romania titulara a licentei audiovizuale pentru serviciul de programe cu denumire VOX FM.

 

b) Numele reprezentantului legal – Szövérfi Jenő

Szövérfi Jenő – actiuni nominative, reprezentand 52% din capitalul social total

Győri Balázs – actiuni nominative, reprezentand 24% din capitalul social total

Barabás Vilmos István – actiuni nominative, reprezentand 24% din capitalul social total.

 

c) Numele persoanelor responsabile de conducerea societatii si ale celor care isi asuma in principal responsabilitatea editoriala:

– Szövérfi Jenő – administrator
– Gábor Orsolya – redactor, editor programe
– Farkas Kamilla – redactor, editor programe
– Faluvégi Bartha Noémi – redactor sef, editor programe
– Dáné Levente – lider tehnic
– Sorosán Hilda Julianna – asistent personal

d) Coordonatele furnizorului de servicii media, inclusiv adresa de posta electronica si a site-ului de internet unde poate fi contactata rapid, direct si eficient – www.voxfm.ro , e-mail: office@voxfm.ro. Adresa postala: orasul Cristuru Secuiesc, judetul Harghita, str. Libertatii, nr. 55., mobil : 0040-749236654. Adresa de e-mail al administratorului: jeno@hrline.ro

e) Lista publicatiilor editate de persoana juridica respectiva si lista celorlalte servicii de programe pe care le asigura- nu detine si nu editeaza publicatii.

 

Cod Deontologic

 

f) Organismele de reglementare competente – Consiliul National al Audiovizualului – www.cna.ro

Adresa: Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod postal 050706, Bucuresti

Tel. 0213055350

Fax. 0213055354/56