A Vox rádió november 10. és december 10. között cipődoboz ajándégyűjtést hirdetett meg. A beérkező csomagok mennyisége minden elképzelésemet felülmúlta, több mint 100 doboz érkezett be ezen időszak alatt.

Szeretném megköszönni mindenkinek aki részt vett ebben az örömosztásban, legyen szó kicsiről, nagyról, fiatalról, idősről, csoportokról, egyénekről, mindannyiatoknak egyformán köszönöm.

Ugyanakkor megköszönném a kollégáimnak is a vidám, jókedvű segítséget, a Vox Rádiónak, hogy lehetővé tette ezt az ajándékozási módot, mert ajándékozni jó, szinte bárhol és bármikor, legyen szó egy egyszerű vacsoráról, amivel anyáink ajándékoznak meg szinte minden nap, legyen szó egy kis nasiról, amivel barátaink, kollegáink lepnek meg a szürke hétköznapokon vagy akár egy spontán programról, ami csak úgy hirtelen megszületik.

Tehát köszönöm fiúk, lányok, hölgyek, urak, hogy ajándékoztatok és az ajándékozás e névtelen formáját választottátok, mert általatok lett ez a munka teljes és felemelő.

Kívánok áldott ünnepeket ezzel a verssorral: “…a világ kincseit könnyű megtalálni, de menni kell érte, nem elég csak várni…”